0 produse cu o valoare totala de 0 euro despre noi     contact     evenimente     cum comand
             
  PROMOTII produse aflate in promotie   PRODUSE NOI oferte care te vor atrage prin preturile mici   MODALITATI DE PLATA cum poti plati comanda facuta in magazinul online
     
 

CATEGORII DE PRODUSE

AUTENTIFICARE

Inregistrare

Pentru a putea cumpara de pe site-ul nostru trebuie sa fiti autentificat. Daca nu aveti un cont, va puteti crea unul accesand link-ul "Inregistrare".

 
Tuci cu toarta TC-HN10 Usa cuptor gradina UCG-BG45 Negru Usa soba US-Mali Negru

Modalitati plata echipamente horeca

Plata produselor se poate efectua:
• Plata integral in avans
• Plata cu avans 50% cand se intocmeste comanda si 50% inainte de livrare
• In cazul in care produsul nu este pe stoc, la plata integrala produsul se aduce in maxim 10 zile lucratoare, iar la plata 50% avans - 50% inainte de livrare, produsul se aduce in maxim 20 de zile lucratoare.

Plata in numerar Plata in numerar se efectueaza in momentul in care clientul intra in posesia produselor comandate. Contravaloarea produselor se va achita in lei la cursul de licitatie al bancii furnizorului.

Ordin de plata/Virament bancar
Plata prin ordin de plata/virament bancar se face numai in baza facturii proforme emise de SC Pizza al Forno Produzione . Livrarea produselor se va face incepand din momentul confirmarii intrarii banilor in contul vanzatorului.

Pentru livrare prin curier, plata produselor se face ramburs. Valoarea maxima a produselor prin rambus este de maxim 1200 de lei
despre noi     contact     evenimente     termeni si conditii copyright © 2017 - Pizza al Forno