0 produse cu o valoare totala de 0 euro despre noi     contact     evenimente     cum comand
             
  PROMOTII produse aflate in promotie   PRODUSE NOI oferte care te vor atrage prin preturile mici   MODALITATI DE PLATA cum poti plati comanda facuta in magazinul online
     
 

CATEGORII DE PRODUSE

AUTENTIFICARE

Inregistrare

Pentru a putea cumpara de pe site-ul nostru trebuie sa fiti autentificat. Daca nu aveti un cont, va puteti crea unul accesand link-ul "Inregistrare".

 
Tuci cu toarta TC-HN10 Usa cuptor gradina UCG-BG45 Negru Usa soba US-Mali Negru

Comanda utilaje fast-food

Comanda pe site
Pentru a cumpara de pe site-ul nostru, trebuie sa va inregistrati folosind o adresa de e-mail valida. Va puteti inregistra folosind butonul Inregistrare amplasat in stanga paginii. In momentul in care ati gasit produsul dorit, apasati butonul "Adauga in cos" sau "Comanda acum" din pagina produsului. Produsul este adaugat in acea clipa in cosul de cumparaturi. In momentul in care v-ati decis ce produse comandati, apasati click pe butonul "Comanda" . In momentul acela se va trimite un email catre dumneavoastra si o notificare catre noi, pentru procesarea comenzii.

Comanda pe e-mail
Puteti deasemenea transmite comenzile prin e-mail, folosind formularul de contact, specificand denumirea produselor dorite, codul acestora, numele dumneavoastra, o adresa de e-mail si un numar de telefon valid. Fara aceste informatii complete nu vom putea procesa comanda dumneavoastra.

Transportul la livrare se asigura de catre cumparator.
despre noi     contact     evenimente     termeni si conditii copyright © 2018 - Pizza al Forno